ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







18 септември 2009

Бойко и Европата

Днес "премиерът" Бойко Борисов се обърка в желанието си да каже / не каже кой ще е българският комисар в ЕК.

По БНР преди малко той заяви, че Меглена Кунева е била добър комисар и е изпълнила мисията си в Брюксел. Но нямало да бъде пак комисар, защото е премълчала колко опасна е била политиката на тройната коалиция.
Преди ден той обяви, че името на бъдещия комисар е известно, но трябвало да бъде номиниран от ГЕРБ, защото ГЕРБ била демократична партия. Същевременно г-н "премиерът" сподели, че е казал на Барозу кой ще е новиият му комисар.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко е готов да жертва един от едва няколкото международно признати българи, за да задоволи желанието си да има "свой" комисар?
2. Че ГЕРБ е абсолютно недемократична партия, която само гласува желанията на своя бос?
3. Че Бойко Борисов не само сменя българския представител, но го прави и по най-тъпия възможен начин, като не си договаря ресора, за който ще отговаря комисарят ни?

1 коментар:

  1. По-голям болшевик в момента, в българския политически живот, от Бойко Борисов няма! Как можа да дръзне да хвърля кал по Меглена Кунева!Като е толкоа голям мъж, защо не си признае, че му трябват партийни послушковци, а не толкова интелигентни.За да не личи неговото скромно ниво, може би?

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.