ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.10 септември 2009

Бойко е българският Лисенко?

Лисенко - известен съветски "учен".

Из стенограма от заседанието на Министерски съвет, публикувана от Георги Коритаров, бивш приятел на Бойко Борисов:

БОЙКО БОРИСОВ: Но това трябва да се обяснява на хората и то да се обясни – всъщност когато е в тази мозъчна смърт можеш да направиш част от теб да живее и си оставаш И ако след време се разреши клонирането, могат да го намерят този човек, да ти вземат от бъбрека и да те направят нов.
БОЖИДАР НАНЕВ: 70 донора на година означават 140 трансплантации за чакащи, защото това са по два бъбрека.
БОЙКО БОРИСОВ: Трябва да го обясним, хората да го разберат, ти оставаш да си живееш и ще има повече донори.
(По – нататък група министри и премиера разменят реплики, за да прецизират текстове и мотиви към проекта за постановление. Продължаваме със заключителни цитати от финала на дискусията по тази тема.)
БОЖИДАР НАНЕВ: Благодаря Ви на всички за разбирането на този много важен проблем. Само бих искал да добавя, че това изисква една постоянна и продължителна работа и не е акт, който може да се осъществи едноактно, който да реши проблема.
БОЙКО БОРИСОВ: Както кръводаряването се е възприело от обществото като един много хуманен жест, то е също – даваш си от кръвта. Просто трябва много мощна разяснителна медийна работа, защото, повтарям, в единия случай си 100 % умрял, а в другия част от тебе продължава да живее. Кое избираш?


Георги Коритаров коментира: Това са редове от реална стенограма на заседание на българското правителство с премиер Бойко Борисов. Ако се питате защо досега не се е вдигнал огромен шум около изразяваните тези, отговорите могат да бъдат търсени в няколко посоки. Възможно е хората, които са прочели стенограмата, просто да не са повярвали на очите си, че ако Господ е създал жената от реброто на мъжа, то българския премиер Борисов е в състояние от бъбрек да възстанови човек! Възможно е, когато са видяли документа, да са се притеснили как да реагират, защото колкото и дръзки да са мечтите ни, те винаги опират до летвата на смъртта, а тук се обещава безсмъртие.

Възможно е и просто журналистите в казионните медии също да спазват принципа на мълчание през първите сто дни на управлението и затова да не са написали нито ред. Но щом премиерът призовава за мощна разяснителна медийна работа, тя трябва да започне. Дебатирайте – какво всъщност ни показва и какво ни съобщава премиерът? Ще се окаже ли България първата държава в историята и в света, която да разреши клониране на човек? Защото от думите на Борисов се оказва, че той предвижда възможност за клониране в обозримо бъдеще. С реалистични аргументи ли българския министър-председател убеждава гражданите да предоставят органите си за трансплантация? Защо по време на заседанието здравният министър не репликира на думите на премиера, а допуска те да прозвучат напълно сериозно? Пишете и коментирайте. За разлика от хората, демокрацията се клонира с дискусии.


Какво разбираме от тази статия?
1. Че премиерът ни е не само всестранно надарен, но и всестранно развит човек?
2. Че Той сериозно Си мисли, че клонираните хора, когато и това да се случи, ще са преродени оригинали?
3. Че Той е гледал много научно-фантастични филми?
4. Че и министрите Му са толкова некомпетентни?

2 коментара:

  1. И не на последно място - както навремето Политбюро на ЦК на КПСС заседава и решава да свали цените на автомобилите "Запорожец", което се оказва от съществено значение за развитието на СССР, така и Бойко се занимава с дела, които на фона на световната криза ни вдъхват радост и щастие.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.