ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.22 септември 2009

Бойко, Цецо и Независимостта

Днес е празник, но дори в празник ГЕРБ не спи:

Цветан Цветанов: "Преди 100 години България е била по-независима отколкото е днес."
Бойко Борисов: "Лично аз, като министър-председател, и всички членове на моето правителство твърдо и последователно отстояваме националните ни интереси – както в отношенията ни с партньорите от Европейския съюз, Русия и НАТО, така и в областта на енергетиката, усвояването на еврофондовете и във всяка сфера, която пряко засяга ежедневието на българските граждани. Защото като пълноправна държава-членка на Европейския съюз всички имаме право да се възползваме от това, което сме постигнали с общи усилия."


Какво разбираме от тези изказвания на нашите лидери?
1. Според вице-"премиера" ни сме по-зависими от преди 101 години, когато сме били в таен съюз с Русия, за да се бием в Междусъюзническата война?
2. Според "премиера", който не пропуска случая да изтъкне личните Си заслуги, сме твърди и последователни, но не ни казва дали сме независими?
3. Според "премиера" трябва да сме използвачи?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.