ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







28 септември 2009

Бойко и лъжата

Бойко започна вече да лъже и маже както му дойде отвътре.

Вчера по БНР казал, че "вече има резултат от антикризисните правителствени мерки." Като най-пресен пример той посочи, че в петък Европейската комисия е подписала най-големия транш за България. Става въпрос за над 350 млн. лв. за втората част на софийското метро, обясни Борисов, който допреди парламентарните избори беше градоначалник на столицата.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко ни взима за малоумни, щом убедено твърди, че решението за отпускане на парите е свързано с антикризисните правителствени мерки?
2. Че в потвърждение на т.1 Бойко Борисов сам припомни, че от кандидатстването с проекта до отпускането на първия транш са изминали две години и 9 месеца, т.е. те не са свързани с новите Му мерки.
3. Че да се твърди, че това е най-големият транш е просто невярно, както ще покажем в една от следващите ни публикации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.