ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







14 септември 2009

Бойко и Обама

е-Вестник публикува следното сравнение:

Американците искаха промяна. И я направиха – избраха Обама. И българите искаха промяна и избраха Бойко Борисов. Дори той заимства предизборния призив на Обама –„Ние можем”. У нас беше – „България може”.
Американският Обама е завършил право в „Харвард”. Българският Обама е завършил пожарникарство в милиционерското училище в Симеоново. Американският човек на промяната се е борил за граждански права, защитавал е бедните. Българският човек на промяната също е защитавал – като бодигард - Тато и Симеон. Правил е фирми с други яки момчета.


Какво разбираме от тази статия?
1. Че авторът си търси белята?
2. Че българите си избрахме българин - един като нас, а не един по-добър от нас?
3. Че медиите услужливо забравят тези факти?

3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Бат Бойко, не се опитвай да се отъждествяваш с "Краля-Слънце". В историята на света, а и на РБългария, всяко повторение е във вид на фарс.Ще те изтърпим.Състезанието на живота е за издържливост, а не за бързина. Ама, после му мисли, къде ще се криеш от гнева на народа, който сега будалкаш!

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.