ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.09 септември 2009

Бойко не си плаща сметките, изнудва бизнесмени

Това става ясно от материал на Соня Колтуклиева.

Жалба на деня: "Вальо Златев ми е приятел от 20 години. Той казва по този повод - най-тежко ми беше, докато ти беше кмет. Не си ми дал да направя една бензиностанция в София, 16 милиона ми висиш - кметството не ми е платило за горивата - без лихви те кредитирам и съм осветил половината църкви и манастири в София с фасадно осветление. Ето, това съм спечелил от теб - казва той".
Божееее, че то било много страшно да си приятел на Бойко Борисов - само даваш, нищо не получаваш. Губиш, не печелиш.
Бойко, сбърчил морно чело пред камерите, не пропуска да се похвали: "Ами залата, на която за 19 минути й свалих цената - 18 милиона лева?" Това са парите за комисиони, неуморно повтаря той. Тоест, министър-председателят уличава "Главболгарстрой", че са включили в цената 18 милиона лева комисиони. Нали така излиза?! Само че вместо да ги укори и отстрани от строежа на спортната зала, той ги героизира публично, че са били така мили и благородни да свалят цената с 18 милиона лева. Не е ли тъпо всичко това? Един ден министър Росен Плевнелиев изгърмява как "Главболгарстрой" направил ремонт на МРРБ за някакви фантастични пари, на другия ден Бойко Борисов и Симеон Пешов позират прегърнати пред медиите. Не е ли подозрително всичко това?


Какво разбираме от тази публикация?
1. Че Бойко ни мисли за малоумни?
2. Че е хванал за топките шефовете на големите фирми, които го кредитират?
3. Че и тия са като ония?

1 коментар:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.