ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.13 септември 2009

ГЕРБ, НДСВ и законите

Помните ли кой беше първият Закон, предложен от НДСВ през 2001 г.?
А знаете ли кой е първият от ГЕРБ?

Вижте сами:

"Депутати от ГЕРБ са внесли в парламента предложения за промени в Закона за културното наследство, с които се отменя изискването притежателите на движими културни ценности да представят официален документ за доказване на произхода им.

Според текста, качен на страницата на парламента, думата "официален" отпада, с което на практика колекционерите могат да си послужат с какъвто и да е документ, включително обикновен договор за покупко-продажба от частно лице или аукционна къща.

Промените са внесени от депутатите Павел Димитров и Даниела Петрова от ГЕРБ. Те предлагат удължаване на срока за регистрацията на колекциите от шест месеца на една година, прехвърляне на някои правомощия от Института за паметниците на културата на министъра и "между другото" се прокарва въпросната корекция."

През 2001 г. НДСВ внесе като първи законопроект "Закона за хазарта".

Какво разбираме от тези предложения?

1. Че и в двата случая нещата се повтарят?
2. Че и от двата закона се облагодетелстват определни лица?
3. Че и тия са като ония?

2 коментара:

  1. Интересното е че и двата закона - за хазарта и за паметниците на културата облагодетелстват един и същи човек - Васил Божков - Черепа.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.