ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.24 септември 2009

Бойко Борисов си противоречи

Ето, сам си признава.

На 11.09.2009 г, в Парламента:

“Има една прошнурована тетрадка, която е на специална секретарка. Тя получава в пликове, запечатани с восък, всички материали. Подписва се в тази тетрадка, след това в една друга - червена на цвят, я внася при мен, пак прошнурована по дата, месец, година, час, запечатани пликове. Предава ми ги. Чета, след това слагам резолюция за прокурор, за доразследване, да се запознае министър или съответно друга служба, да се образува група от прокурор, следовател, полицай, за задържане или каквото и да било. След като това нещо с резолюцията стане, се подписвам в тетрадката, секретарката завежда часа, пред мен с телбодове запечатва, връща се и пише в нейната тетрадка в толкова часа и през секретните деловодства минава обратно."

На 23.09., в "Труд" в подмазваческата статия "ГЕРБ ги хваща, законът ги пуска":

На въпрос дали ще нареди да се разследва групировката ТИМ, както призовава германският журналист Юрген Рот, премиерът рече: “По нея доста хора работят, доколкото знам. Аз не съм разследващ.”


Какво разбираме от това противоречие?
1. Че Бойко не е разследващ, но дава указания за разследване?
2. Че Бойко се раздвоява и не знае кога какво е казал?
3. Че журналистите са късопаметни и не помнят какво е казал Той?
4. Че журналистите са страхливи и не смеят да Му покажат, че Той също греши?

1 коментар:

  1. в условията на криза трябва да се концентрират усилията за решаване на проблема с безработицата и мерките трябва да бъдат насочени най-вече към запазване на работните места. Как ще се справите с безразботицата г-н Борисов като от всички сектори правите съкрашения, и незабравияте че тези хора са ви избрали а вие така ли им се отблагодариявате??

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.