ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.04 септември 2009

Бойко, Бойко....

Подбрани цитати от нашия "премиер":

* Аз си почивам по този начин. Не на яхта, не на Мечката, да не кажа къде, а с Митко и той разправя какво правят с курортистките и аз се забавлявам...
* Спал съм в хотела, платил съм си. Аз, а не държавата. Освен това беше в почивен ден - събота срещу неделя.
* Извиках колегите от НСО-то и ги питам - заклевам ви, момчета, кажете, направили ли сте катастрофа, нещо да е станало пред нас, зад нас. Казаха, че нищо не са видели... Доколкото разбрах, то и така се е случило - първата кола е спряла, моторът и той е успял да спре, но колата след него не е успяла и го е ударила. Но ние вече сме били отминали в другата посока и не сме видели какво се е случило.
* Ами залата, на която за 19 минути й свалих цената - 18 милиона лева? Не е 800 000, не е 8 милиона, а 18 милиона!
* всеки, който по някакъв начин е получил одобрение от хората или от Еврокомисията, остава на поста си.
* Резиденциите ги мразя по принцип – не обичам парвенющината.
* Те и затова са направени тези резиденции - за по-лесна охрана.
* Използвам случая да изкажа съжаление за това, което се е случило на Слави Трифонов. Счупи си крака в неговата предизборна кампания - турнето му имам предвид. Да види, че не е хубаво да се надсмива на нещастието на другите хора. Когато на мен ми счупиха крака по време на предизборната кампания, беше доста подигравателен.
* Всички булеварди, които направих, вече са на по 3-4 години и не са мръднали. (вкл. и "Цариградско море", което все още не е отремонтирано от вълните по "Орлов мост"!)
* Нищо медийно не правим, за да се съветвам.
* За три години съм направил под земята повече пътища, отколкото Станишев магистрали.


Какво разбираме от това?
Ако нещо от цитираното по-горе ви е направило впечатление или искате да го коментирате, молим, оставете коментар. Ще подберем най-добрите коментари и ще ги пуснем в отделна статия.

2 коментара:

  1. Това е цинизъм и гавра! Оставете човека на спокойствие да се забавлява с историите за мъжкаря Митко и курортистките!

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.