ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







03 септември 2009

Какво стана с барбекюто?

На 14-и август "премиерът" заяви пред "24 часа":

- Кои са следващите разкрития? Сигурно има и по-възмутителни.
- Не случайно българският народ беше отчаян от замитането на следите през тези 20 г. Окей, готов съм да се съглася с президента и другите, на които “възмездие” не им харесва. Да говорим за истината, реалностите, това, което е направено със собствеността на държавата и общините. Това са неща, които с години се знаят от медиите и обществеността. ДНСК вчера връчи заповеди за незаконното строителство на т.нар. сарай. Ами защо се казва Сараят на Доган? Нали беше хотел? Защо не са работили през тези месеци? Нали трябва да кажем, като отидем, на някой човечец една незаконна барака или ограда защо я бутаме, а други не ги закачаме. Този двоен стандарт няма да го има.
- Ще се бутне ли наистина?
- Ако собственикът не премахне сам в установения от закона срок от 14 дни, отиваме на булдозер. Така, както събарях незаконните бензиностанции по южната дъга на околовръстното. Но сега всички софиянци, като карат по нея, знаят, че съм я направил.

Какво се питаме?
1. След като мина "установения от закона срок от 14 дни" отидоха ли на булдозер?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.