ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.02 юли 2010

Бойко в защита на експлоататорите на земя

Сигурно си мислите, че прекаляваме, но вижте какво е казал самият Той, нашият "премиер", а проверете и в сравнително независимия "Дневник" за още информация.

"Борисов коментира и обвиненията от страна на опозицията, че ГЕРБ прокарва лобистки закони в земеделието. Шест-седем крупни фонда искат да изкупуват земята, а ние сме се съобразили с искането на арендаторите, на хората, които реално обработват земята, заяви премиерът.
"Точно обратното, лобистите са тези, които говорят, че ние сме вкарали лобистки текстове", отсече той. Борисов заяви, че земеделската земя трябва да бъде на земеделците, а в пустеещите земи да се изграждат ветропаркове или соларни паркове."


Какво разбираме от тези информации?
1. Че ще бъдат прецакани малките собственици на земя?
2. Че ГЕРБ е поредната партия на крупните далавераджии?
3. Че все пак не става ясно какво точно лобират от опозицията?

1 коментар:

 1. Не, не - друго е интересното в случая.
  Линкът към изказването Му, където се обяснява какви ги е вършил Овчаров - все пак вече година след изборите и съставянето на правителството доживяхме да бъде коментиран Договорът за газа с Русия.
  Що чак сега бе, Бойко?
  Че ако Овчаров беше осрал нещата, той още през Септември 2009 г. щеше да е подследствен. Не да ме занимаваш със Станишев, дето бил взел някакъв доклад, ама то било копие, ама той бил нарушил грубо Закона за класифицираната информаия (сякаш нямаме други закони за нарушаване, баш тоя намери!).
  Но тъй като досега си траеше, можем да сме сигурни, че и от този храст няма да изкочи заек.
  Голям го вадим за пред медиите де.

  ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.