ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







27 юли 2010

Нашата полиция ни гази

Утре Цв. Цветанов щял да обясни в Парламента, по искане на опозицията, защо полицията преби невинно семейство в Кърджали (според "Труд", според "Дума").

Депутатите от управляващите партии напуснаха залата, докато БСП и ДПС четяха декларацията срещу полицейския произвол.

Какво разбираме от тези новини?
1. Че щатският посланик не знае какво е полицейска държава и я бърка с милитаристичната?
2. Че управляващите се срамуват от собствения си министър на вътрешните работи и какви ще ги наприказва утре в Парламента?
3. Че за полицията една 20-годишна жена представлява такава опасност, че трябва да бъде ударена с пистолет по главата?
4. Че трябва да се благодарим, че в Кърджали няма убити граждани?


От Интернет:
"Колко много виновни с недостатъчно доказателства има в Кърджали и колко трудно е да се убива от рикошет, при стрелба във въздуха", си мислеше Цв.Цв., докато кортежа му изблъскваше от пътя поредния автомобил, който му пречеше да мине бързо.
Службите от САЩ пак бяха "обявили", че има заплахи за атентат срещу него. Вярно, никой не се замисли защо разговорът за атентата срещу него би се водил в Гърция и за удобство на подслушващите служби - на английски, но по-важното е рейтингът да расте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.