ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.30 юни 2010

Бойко и милионерите

В официоза мазно се подмазват на "премиера", но не са се усетили как го вкарват в капана:

"Лошото е политици да стават милионери. Лошо е, че Доган е милионер. Така премиерът Бойко Борисов коментира днес имотните декларации на политиците, публикувани вчера. Консултантските хонорари са узаконен рушвет, каза още Борисов по повод доходите на лидера на ДПС и подчерта, че този хонорар е взет със знанието на Станишев, Първанов и Сакскобурготски.
"Ето това е Тройната коалиция", коментира премиерът и допълни -"те нямат нито срам, нито очи".
Попитан какво ще каже за замогването на своите депутати, Борисов призна, че е останал изненадан, но допълни, че тези хора идват от бизнеса и е добре бизнесът да печели. Не е лошо частниците да са милионери, лошото е политик да е милионер - или си политик и спазваш правилата, или си бизнесмен, обясни премиерът."


Какво не можем да разберем от този репортаж?
1. Самият Бойко милионер ли е или мулти-милионер?
2. Всички хора на Бойко ли идват от бизнеса?
3. Какво ще стане с Неговите политици, които са милионери?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.