ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







24 юли 2010

Цветан Цветанов и краят на държавността - 2

Като в слаб холивудски филм се появи поредното изказване на "министър" Цветанов, в което той прави трогателни умозаключения:

"Удовлетворен съм от едногодишното си управление като министър на вътрешните работи, защото успях да върна доверието на служителите, а служителите с работата си успяха да върнат доверието на хората, каза още министърът. Това естествено е целта на всеки един министър и на всяко едно правителство - обществото да вярва в правоохранителната система, допълни той."


Какво разбираме от този изблик на мисловна енергия?
1. Че Цветан Цветанов е решил да стана владика, щом иска обществото да вярва в някаква система, т.е. МВР е като Св. Църква?
2. Че явно не е разбрал коя е "естествено целта" на всеки един министър и всяко едно правителство - а именно да се подобрява благосъстоянието на хората, да се насърчават предприемчивите и да се помага на изоставащите?
3. Че с такива "размисли" нищо чудно, че той е като излязъл от стихотворение на Вапцаров или Гео Милев - "с лапи челични", с два пръста чело, навъсен, сърдит и сумтящ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.