ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.29 юли 2010

Истинската реч на Ц.Ц.

Истинската реч на ЦЦ пред НС беше значително по-образна от варианта, който получихме от братските служби.

Убедете се сами от видеото тук.

Прочетете един подбран момент:

Аз съм убеден, че в обществото винаги ще има подобни дебати след полицейски операции, смята още министърът на вътрешните работи. Безкомпромисни сме навсякъде, където има нарушение на правата, посочи той
Цветанов определи операцията в Кърджали като рутинна. Тези операции са част от ежедневието на МВР, заяви силовият министър.
Операцията в Кърджали е проведена по надлежния ред, категоричен бе силовият министър. Всички действия са съгласувани с прокурор, поясни той.


Какво разбираме от изслушването в Парламента?
1. Че за "министъра" е рутинно полицаите да пребиват мирните граждани?
2. Че за "министъра" съгласуването с прокурор дава право за побой?
3. Че "министърът" страда от раздвоение на личността, защото твърди, че е безкомпромисен към нарушаване на правата, но не и когато ги нарушава "неговата полиция"?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.