ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







15 юли 2010

Бойко си призна: всичко като кмет съм постигнал благодарение на Станишев

Вижте сами откъс от интервюто на "премиера":

Бойко Борисов: Защото прочетох в днешната преса един лек опит пак на пловдивската организация да се внесе някаква интрига. Искам да кажа, че областният управител Тотев, депутатите от ГЕРБ всеки ден, всяка седмица, включително и на Министерски съвет са работили активно, за да може държавата да отпусне... и тъй като ние сме страна по заема от Европейската банка за възстановяване и развитие за Пловдив, това да се случи по-бързо, но имаше технологични срокове и ние го направихме. И вчера му казах на кмета – да не се героинизира така тази постъпка на пловдивския кмет и срещата му с него, защото много хора са участвали в този процес – и за заема, и за подпомагане на Пловдив заради това, че е приел 100 хиляди бали от софийския боклук.


Какво разбираме от тези му думи?
1. Че кметът не бива да се героизира самичък?
2. Че Бойко е забравил как Се героизираше самичък, когато бе кмет, а и сега продължава да твърди, че 75 % от всички инвестиции в България се дължат на Него, защото е бил кмет, а инвестициите били в София?
3. Че с думите Си Бойко на практика благодари на Станишев, а с практиката Си се отказа от тях, като му организира дело за загубени папки?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.