ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.22 юни 2010

Бойко за политическата система

"Премиерът" Борисов преди няколко дни се изказа по въпроси, които вълнуват водещия на сутрешния блок на "Нова телевизия". Вижте някой подбрани "бисери" на нашия "премиер":

Б.Б.: Ако направим един извод сега в момента, Европа има единна валута еврото, но няма единна икономическа политика или, ако трябва да се пошегуваме, както навремето по времето на социализма имаше Съвет за икономическа взаимопомощ, Варшавски договор и СИВ в социалистическия лагер, а НАТО и Европейския съюз в западния, и в този именно СИВ отделните държави бяха с различни приоритети, Чехия, Унгария, България в икономиката.

Въпрос: Знаете ли, че много често ви обвиняват за подобен тип обяснения за това, че вече десет месеца, дори преди малко, мисля, че г-н Орешарски го каза в студиото, че вече десет месеца се оправдавате все с нещата, които са сторени преди вас.
Б.Б.: Това е просто нормално. След като ги няма парите, след като...Вие разбирате ли, че ние сега при актуализацията на бюджета, пуснахме малко дефицит по-голям или сиреч, давахме малко повече пари на строителното министерство, образно казано, за да можем до 2012 година да си направим магистрали, естакади, да покажем нещо че можем и нашето правителство на хората, иначе от това което сме заварили, ние всъщност само трябваше да плащаме, това което са ни подписали предишното правителство. Е как на хората утре, като дойдат избори да кажа, аз съм ви направил това, това, това или в смисъл нашето правителство ГЕРБ. Само да плащам борчовете на Станишев. Хората трябва да знаят и всеки ден трябва да им се обяснява откъде е взето, как е взето, как е развалено, защото се разваля много бързо, краде се много бързо, а се гради много бавно.


Цялото интервю е на сайта на Министерски съвет, а ето какво разбрахме ние от него:

1. Че за Бойко Борисов виновните за днешната криза са управлявалите преди година?
2. Че разбира, че министрите му са некадърни, но това било нормално, защото се учели първата година?
3. Че в условията на тежка финансова криза, той го дава лежерно?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.