ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.30 юни 2010

Бойко открива закусвалня, US-посланикът помага

От блога на Жоро и Първан
Станишев откри несъществуваща магистрала. Борисов откри нейната бензиностанция и закусвалня

"Боже, на какво зрелище станах неволен свидетел! Гледах без звук репортаж на националната телевизия. Без звук човек обръща внимание на тонове подробности, които иначе пропуска.
Та, надписът под картинката гласеше нещо от сорта на „нови търг. обекти на магистрала „Срума” Нямали място хората и съкратили търговски на търг. Аз обаче в първия момент наивно се радвам и викам: нов търг ли? Значи ще строят нещо там, ще я има тая магистрала.
Но не би. Били нови търговски обекти. И то какви! Бензиностанция и закусвалня. „Шел” и „Макдоналдс”. Това видях. И кой ги открива? Бойко Борисов, естествено. Плевнелиев. И – забележете – американският посланик. Негово превъзходителство, който окончателно се превърна в безпрецедентна мерудия на всяка манджа. В един момент горкият оператор беше забравил за Превъзходителството и премести камерата като последен сватбарски снимач, само за да влезе и Уорлик в кадър.
Е, това вече е прекалено! Прекалено е. Няма магистрала „Струма”, но те откриват търговски обекти! Помните ли, впрочем, как предизборно Станишев откри километри от несъществуващата магистрала „Люлин”. Тогава Борисов отсече: открихте километри от никъде до никъде на несъществуваща магистрала. Е, сега господин Борисов, успя да надмине Станишев и откри търговски обекти на несъществуващата магистрала. При това под благия поглед на задокеанския си надзорник – онзи, който единствен напоследък го легитимира в очите на блажените вярващи. (целият текст тук)


Какво разбираме от този материал?
1. Че все повече стават хората, които виждат пясъчните замъци на "премиера", но и идващите вълни от морето?
2. Че на "премиера" не му пука от такива публикации?
3. Че и Плевнелиев, иначе добър мениджър, става жертва на популизма?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.