ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.29 юни 2010

Още една публична тайна за Бойко лъсна

За мнозина днешния брой на вестник "Труд" ще остане в историята с първото публично разкритие за личния живот на Бойко. Направено е от Кеворк Кеворкян:

"Един пример ни даде “Календар” на Нова, когато Даниела Тр. и Николай Дойнов защитиха малката Мария от големия Б. Б. Ден преди това бяхме чули най-фамозната реплика напоследък на нашия Бойко, отправена тъкмо към горката Мария.

Небето беше безоблачно, дори кротък ветрец не смущаваше покоя на премиера, изобщо нищо не предвещаваше този трясък от устата на гръмовержеца: “Точно на тебе знаеш кога ще ти отговоря!” Това прозвуча като писъка на вувузела в спокойна нощ в малко провинциално градче.

А само два дни преди това и ръководството на Нова телевизия бе заявило смело, че няма никакъв натиск от страна на правителството върху влюбените им главици.

И уууу - вувузела. Но в “Календар” водещите не се поколебаха, вероятно самосиндикално, да разчоплят вувузела. Сториха го тънко, но и достатъчно категорично. За останалите медии тази реплика мина почти незабелязана.

Мария (Цънцарова), от своя страна, кротко поясни, че “нямат история с премиера”. Може би пък точно това да е причината."


Какво разбираме от този откъс?
1. Че за пръв път в сериозен вестник се появява информация за връзките на "премиера" с журналистките?
2. Че за пръв път някой намеква, че ако дадена журналистка не е имала "история с премиера", това може да е причина за неговия гняв?
3. Че това може да е последната статия на Кеворкян, особено ако срещу него се настроят не само хората около "премиера", но и самият Борисов?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.