ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.19 февруари 2010

Репутацията на Бойко

Днес Бойко сподели в Парламента:

Службите не се използват по никакъв начин за политически цели или в услуга на каквото и да било чуждо разузнаване. Не случайно в последните дни видяхте безпрецедентна подкрепа на това, което правят нашите правозащитни организации. Това каза от парламентарната трибуна "премиерът" Бойко Борисов. По думите на "премиера" ролята на прокурорите е да бдят и да следят всички действия на правителството. Никой от нас не би си сложил петно върху репутацията, каза още той.... След което "премиерът" изпрати писма до "Апис", "Дакси" и "Сиела" с нареждане да изтрият от базите си информацията, че е бил съдружник с Пашата, Трактора, Маджо, бай Миле и други знайни и незнайни "герои" на подземния свят. Със същата заповед бе изказана и похвала на вестниците "Монитор", "Телеграф" и "Уикенд" за тенденциозното представяне на дейността на Бойко Борисов като премиер. В малка, неподлежаща на публикуване записка, Бойко лично благодари на Ахмед Доган за отличното сътрудничество.

Това разбрахме тази сутрин.

В същото време министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов каза:

"Водещ: Последно, г-н Цветанов, има ли нещо лично в начина, по който подхождате към случая "Октопод" в лицето на Алексей Петров? Някои твърдят, че съвсем съзнателно сте го нарекли Трактора, за да го унизите, да го върнете там, където му е мястото.
Цветан Цветанов: Аз не давам псевдонимите на заподозрените лица.
Водещ: Но вие го казахте, мнозина не го знаеха между другото, когато го споменахте.
Цветан Цветанов: Е, да де, но този псевдоним е от доста дълги години. Това е от годините на прехода. Така че той за хората от неговата реална среда, той винаги си е бил Трактора. И той винаги ще си остане Трактора. Така че в тази посока не виждам нищо лошо и нищо лично."


... След което получи SMS от "премиера": "Ne se zanimavai s psevdonimite 4e niakoi moje da se seti 4e az i ti su6to imama psevdonimi". ЦЦ разбра, че е сбъркал.

2 коментара:

 1. Somebοdу nеcessarіly assist to makе ѕeverely articles I would ѕtatе.
  That is the very first time I frequented your wеbѕite page and thus fаг?
  I amazed with the research you madе to makе this actuаl ρost аmazing.
  Mаgnifiсent task!
  Here is my homepage ; iphone 2 fix

  ОтговорИзтриване
 2. Τhаnk you a bunch for shаring thіs ωith all people уou aсtually recognize what you're talking approximately! Bookmarked. Please additionally seek advice from my web site =). We may have a hyperlink change agreement among us

  Here is my web site iphone repair kl

  ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.