ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.09 февруари 2010

Гордън Браун - Бойко Борисов: 3:0

Предисловие
Г-н "премиер", когато сам пускате новините за "разговорите" си с чуждите премиери, не забравяйте, че те ще публикуват истинските ви разговори. Вижте какво пише на сайта на британския премиер:
- поздравил ви е за пратените още 30 души войници в Афганистан;
- съгласили сте се, че има нужда от развитие на икономиката в региона;
- ще засилите сътрудничеството между Обединеното кралство и България.
Резултатът е 3:0, от една напълно формална среща, която е траяла заедно с превода 45 минути. Споменаваме превода, защото Гордън Браун не Ви е казал "конгречюлейшънс, дженерал". Вие си знаете защо - най-малкото, защото все още не сте предали на англичаните убийците на Георги Марков. А за това какво значение има вашата "историческа" среща, можете да се досетите и сам, ако видите, че единствените публикации на английски са в любимите ви издания - българските "Стандарт", "Фокус" и "novinite.com".
"Премиерът" Бойко направи официално посещение в Англия. Освен че беше посрещнат като бай Тошо, Той успя да "договори" и инвестиции.

"Британски фонд ще инвестира около 100 млн. лв. в производство на електромобили в България. Това съобщи премиерът Бойко Борисов, който днес се срещна с представители на фонда в Лондон."


А като капак на всичко нашият "прмиер" и "генерал" от милицията е казал и това:

"В заключение Бойко Борисов заяви, че е помолил британските служби отново да прегледат архивите си за нови документи, които биха могли да хвърлят светлина върху убийството на Георги Марков."


Какво се питаме?
1. Защо премиерът съобщава за "инвестициите", а не самият фонд?
2. Кой е този "британски фонд" и защо крият името му?
3. Кои са желаещите българи, които ще си купуват електромобилите в България?
4. Може ли да има по-голяма наглост и цинизъм, от това човек, стремил се цял живот да работи като милиционер в МВР, вкл. и по времето, когато това МВР е организирало убийството на Георги Марков, да настоява британските служби да търсят нови документи?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.