ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.18 февруари 2010

Бойко, мутрите и изборите

Мафията смени луксозните хотели и скъпите бутици с пазаруване на политици. В момента у нас това е най-лесният, сигурният и бърз начин да се избелят парите от наркотици и проститутки. Това обясниха експертите от Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД). Проучванията им показват, че за разлика от другите страни в Европа в България има специфична форма на пране на пари, наречена политическа инвестиция. "Това се забеляза още на изборите за местна власт през 2007 година и се потвърди на парламентарните избори миналото лято", коментира за "Стандарт" Tихомир Безлов от ЦИД. С покупката на политици подземните босове получават достъп до лостовете на властта, твърдят от центъра.

Тони Филипов, д-р, мисли логично: "Мутрите прости ли са? Те залагат ли на куц кон? Например на Станишев, или на царя? На Мартин Еванджелиста? Или пък на обанкрутилите се политици Костов и Лидеров?"

Какъв извод можем да си направим от тези данни?
1. Че подземните босове са инвестирали главно в РЗС и ГЕРБ?
2. Че Бойко е продукт на подземния свят?
3. Че ще ни се отели волът?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.