ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







27 февруари 2010

Бойко кара самолет, мамо!

Според "Днес+":

Правителственият самолет с премиера два пъти летя до Пловдив в рамките на пет дни

"Напоследък най-честият пътник на това летище се оказва премиерът Бойко Борисов. От аеропорта потвърдиха това със зле прикривана гордост. Правителственият самолет кацна там миналия четвъртък, когато той дойде за срещата на кметовете, кацна и във вторник, когато изненадващо се появи, за да разгледа АГРА 2010. И двата полета са от...София."

и още:

Спомняте ли си, че в първите си дни от управлението премиерът се занимаваше точно с поръчката на два нови правителствени самолета. Дори върна единия, макар и държавата да беше ощетена с това.
Другият самолет обаче остана и очевидно влиза в действие, дори излишно често. Хайде пак да си говорим за икономии...


Какво разбираме от цялата статия?
1. Че "премиерът" е типичен популист, който е готов да загуби един час време път до летището, но да се повози в самолета - като баровец, като "премиер"?
2. Че този материал няма да се появи в нито един централен вестник?
3. Че мутрата си е мутра, дори и в целофанова опаковка?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.