ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.09 февруари 2010

Бойко и рамката Му

Вулгарният език на нашия "премиер" достигна нови висоти - този път в предаването на двамата подмазвачи Иван и Андрей:


В предпоследното издание на "Шоуто на Иван и Андрей" по НТВ гостува сестрата на премиера Борисов Красимира Иванова, а в последното - самият минпредседател.

При гостуването на г-жа Иванова бяха осветени неизвестни факти от детството на Бойко Борисов в Банкя. Сестрата разказа, че с малкия ББ се карали кой да кара единственото колело в семейството. Велосипедът бил женски.

Оня ден при визитата на премиера в шоуто темата бе отново разчепкана, колелото на историята се завъртя назад, министър-председателят се отдаде на спомени с дефинитивни елементи.

***

Андрей: Хубаво ли беше колелото, дамското?

Бойко Борисов: Много. Разликата между мъжко и дамско знаеш ли каква е?

Андрей: Вие ще ми кажете.

Бойко Борисов: Защо се смееш? Каква е разликата?

Андрей: Не знам, ама звучи хубаво.

Иван: Ами аз си го представям с едно розово, с едни такива гирлянди отстрани.

Бойко Борисов: Беше зелено. Но понеже аз имам рамка (тактична пауза и усмивка на джентълмен)...

Иван/Андрей: Аха.

Бойко Борисов: ...а това е разликата между мъжкото и женското. Сиреч аз мога, ако искам, да си повозя някой на рамката.

(Бурни овации.)

Иван: А, значи проблемът е, че вие сте искал да си возите някой, но понеже дамското няма рамка, не може...

Андрей: Това е кофти.

Бойко Борисов: И доста возих!

(Бурни и продължителни овации. Бендът свири туш, водещите се клатуркат и смеят непринудено; Иван тръгва да задава въпрос, но спира наполовина с охкане, хихикане и възклицание: "Това е много хубаво"...)

Целият текст - в "Сега"

Какво разбираме от този разговор?
1. Че си имаме за "премиер" човек за пример - който ръси простотии от екрана, без да се замисли.
2. Че водещите Андрей и Иван са също толкова циници, колкото е и "премиерът"?
3. Че за подобно поведение, както пише и "Сега", в други държави премиерът вече би си подал оставката. Но там премиерите са премиери, а не "премиери", както у нас?

1 коментар:

  1. Разбираме единствено, че сте толкова жалки и прости, че няма на къде. Знаете ли какви приказки е приказвал един от най-големите политици в Европа - Чърчил бе малоумници. Ами какво да кажем за Берлускони? Само че аз не очаквам жалките комунистически свине като вас да са наясно с тези неща, защото комунистът може само да манипулира, но иначе е просто злобно мъниче. Образовайте се малко простаци. Или може би тъпотията ви стига до такава степен, че ако бяхте по времето на Чърчил щяхте да му искате оставката. В нормалните страни никой не обръща внимание кой какво е казал, а какво прави. Разбрахте ли жалки комунисти и АНТИБЪЛГАРИ?!?!?! Освен това той е гост в забавно вечерно токшоу, да не очаквате да ни приспива с приказки или да говори на неразбираем език? Ами Обама като гостува в подобни предавания и също ръси смешки , сигурно и на него да му искаме оставката, нали жалки свине?

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.