ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.16 февруари 2010

Бойко и МВР: лъжат и мажат?

Четем в "Дневник"

Двамата зам.-директори на Държавната агенция за бежанците Красимир Косатев и Димитър Владимиров са уволнени, съобщи вчера премиерът Бойко Борисов. Той обяви, че на заседание на правителството в сряда ще бъде освободен и директорът на агенцията Светослав Мичев.

Отстраняването на Мичев се очакваше вчера, след като още в петък премиерът се закани да вземе мерки срещу шеф на държавна агенция, допуснал закононарушения, и не изключи той да бъде арестуван.

Борисов посочи, че вчера е имало съвещание след проверка, извършена в почивните дни от МВР и инспектората към правителството. По случая при премиера е бил и градският прокурор на София Николай Кокинов. Установени са изключително тежки нарушения за източване на стотици хиляди левове, каза Борисов. Изрази надежда до няколко дни да бъдат повдигнати обвинения, защото по думите му нарушенията са били безспорни.


Какво разбираме от тази информация?
1. Че Бойко и МВР нещо ни лъжат?
2. Че в петък "премиерът" е казал, че шеф на агенция ще бъде арестуван, но проверката от МВР била извършена в събота и неделя, т.е. "премиерът" е знаел какви ще са резултатите от "проверката" още преди тя да е била факт?
3. Че градският прокурор ходи на инструктаж при изпълнителната власт?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.