ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







13 февруари 2010

След показните арести на обявените за престъпници лица от последните дни, доживяхме и да гледаме Бойко Борисов в интервю по темата.

Прочетете целия текст тук.

Какво се питаме?
1. Дали Бойко Борисов наистина разчиства сметки или е решил да се разправя с мафията?
2. Ако е казал "А", ще каже ли и "Б" - ще има ли повдигнати обвинения и срещу политици?
3. Ще каже ли и "В" като повдигне обвинения срещу другите свои бивши или настоящи съдружници?
4. Ща има ли разследване на сделките около СиБанк?

3 коментара:

  1. Мизерници тъпи. Какво си мислите,много свободен сайт няма що. Триете неудобните коментари. Пак ви казвам, не си мислете, че като нагласите няколко анкети, защото резултатите от анкетите са очевидно манипулирани, и като пуснете няколко малоумни жълти статийки и направите неадекватните си коментари, ще направите нещо. Вие сте просто едни жалки платени комунистически антибългари. Гади ми се от такива като вас! Като сте толкова смели ,защо не си дадете имената!? Да видим коя жалка комунистическа антибългарска свиня стои зад този сайт?! Направете услуга на България и се махнете от тук!

    ОтговорИзтриване
  2. Още нещо жалки комунистически антибългарски свине-вие не давате обективни коментари, а субективни, защото сте просто едни платени жалки антибългарски комунистически свине и педали. И страхливци, излесте с истинските си имена. Такива като вас съсипаха държавата през последните 20 години!

    ОтговорИзтриване
  3. Ало, анонимния от горе - кво искаш, бе, нали тъпите ти коментари стоят неизтрити? Ква цензура, кви 5 лева?

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.