ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.20 декември 2009

Наглите, Бойко и Цецо

Внимание! В оригиналното заглавие е допусната правописна грешка - изпусната запетая. Сега заглавието е правилно написано, преди беше "Наглите Бойко и Цецо", а сега е "Наглите, Бойко и Цецо"

Миналата седмица с голям шум и трясък бяха арестувани 25 "известни на полицията" души. В събота съдът остави само петима от тях в ареста. Цецо и Бойко се похвалиха, че сред бандитите нямало полицаи. В другите групи вероятно има, затова не ги съобщават, що ли?

Бившата депутатка Татяна Дончева каза по "Сеизмограф":

Оперативните ръководители на групата за отвличания не са в ареста. Според нея се прави медийно внушение за операция „Наглите", при която бяха задържани 25 члена на групата, организирала знакови отвличания.
„В тези 25 души може да се докаже, че някои имат нещо общо, но те са на изпълнителско ниво. Tе са дребни риби и са далеч от онези, които планират и поръчват отвличанията", заяви Дончева. Според нея отделно трябва да се работи и за разкриване на поръчителите на отвличанията.
„Ключова роля в отвличанията имат полицейски служители през всички години", заяви Татаня Дончева. Според нея групата за отвличанията е много добре запозната с комуникационната система на МВР.
Бившият червен депутат не изключи възможността вътрешният министър Цветан Цветанов и премиерът Бойко Борисов да използват операция „Наглите", за да разчистват свои сметки. „Ако са хванали една следа, би трябвало да задълбаят като хрътки", заяви Дончева, като допълни, че вместо това премиерът и вътрешният министър тръгвали да се хвалят с успеха си, а още повече - и да съобщават публично информация за случая.


Какво разбираме от това изказване на г-жа Дончева?
1. Че е започнала да казва истината за "премиера" и "министъра"?
2. Че самата тя дума не обелваше срещу Румен Петков, а сега гони Цецо?
3. Че авторката на поправката "Татянко-1" има най-малките основания да говори по темата.

1 коментар:

 1. НАГЛОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ

  Моля списващите този форум, да проверят тази публикация :

  Монтана. След четири месеца огромни усилия от страна на правителството един спрян проект отново бе възобновен и вече е реализиран. Това каза министър-председателят Бойко Борисов при откриването на второкласен път Монтана – Лом от републиканската пътна мрежа, предаде репортер на радио „Фокус” – Видин. Вече и София си има пристанище и това е Лом, каза премиерът. Според него подобни проекти, както и водният цикъл на Враца, който е на стойност около 150 млн. евро, показват грижата на управляващите за хората, които живеят в този край. Премиерът Бойко Борисов получи като подарък от фирмата-изпълнител на ремонтните дейности парче от настилката на пътя, както и десетгодишна гаранция при натоварен автомобилен трафик.
  Александър РУСЕВ


  1. ВТОРОКЛАСЕН ПЪТ - ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ?
  2. СПРЯН - ЗАЩО, КОГА, КАК?
  3. СРЕДСТВАТА ОБЩО - 150 000 000 88СТО И ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА/
  4. УСВОЕНИ ???!!!! ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА???????

  ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.