ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







22 декември 2009

Търсачът на пари Бойко Борисов

Вчера "премиерът" отново постигна нечувани висоти в своето "премиерстване". По БНР той каза, че "ако преди четири години тези с тютюна са започнали своите програми постепенно тази реколта да се подменя с други култури, сега нямаше да има протест. Само че те са ги лъгали, лъгали и ще видите при проверките на фонд „Тютюн” какво ще излезе накрая. И на тези хорица там, където са ги накарали, в студа, да стоят по магистралата, аз ще им намеря пари, няма да ги оставя да умрат от глад. Ние парите ще им ги осигурим. Но съм пратил министрите да им обяснят, че благодарение на ДПС и на тяхната политика, пари за тях няма. За 2009 година са си получили парите, а за 2010 година ще им намеря и ще им ги платя"

Какво разбираме от това изказване на Бойко?
1. Че той вече не е премиер, а е търсач на пари?
2. Че се опитва да се измъкне отново с оправданието за ДПС, без да осъзнава, че тютюнопроизводителите си получаваха парите, когато ДПС бе във властта?
3. Че не смее сам да се изправи с 2000 разгневени мъже и им праща министрите Си?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.