ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







17 декември 2009

Бойко и заловените бандити - нещо май ни пързалят

Днес "премиерът" каза: "Заедно с главния прокурор, с Цветан Цветанов, с всички колеги от няколко дирекции в МВР много задълбочено в рамките на месец, месец и половина направихме анализ на всички отвличания, всички грабежи по магистралите и в резултат на това стигнахме до хората, които са ги извършили."

Главният прокурор допълни: "Извършена беше една изключително мащабна по обем задълбочена полицейска работа. Днес е редно да отдадем заслуженото на цялото професионално ръководство на МВР, което в последните няколко месеца работи много интензивно. И още нещо, което никой няма да каже като коментар - днес поздравления трябва да приеме министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той беше човекът, който лично пое на контрол цялата операция и я ръководи до последно."

А "премиерът" ги опроверга: "Тази операция ни костваше много. От месец и половина всяка вечер след 21 часа се събирахме у нас с вътрешния министър и главния прокурор и правехме анализи на бандитите. Така стигнахме до извършителите",

Какво се питаме?
1. Защо не направиха този анализ през август и първата половина на септември, за да ги заловят по-рано? Така щеше да има няколко отвлечени по-малко?
2. Сигурно ли е, че са заловени наистина извършителите, а не някои, които ще бъдат пуснати на свобода след 72 часа?
3. Защо не направят такъв анализ за кражбите на пари и имущество на гражданите в цялата страна?
4. Щом "премиерът" твърди, че са правени анализи на грабежите по магистралите, защо няма арестувани и осъдени престъпници?
5. Кой ни лъже - главният прокурор или Бойко Борисов?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.