ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.06 декември 2009

Румяна Желева - европейското изпитание на "премиера" Бойко Борисов

След последното предаване "Сеизмограф" на всеки вече е ясно, че кандидатурата на Румяна Желева за еврокомисар е голямото изпитание за нашия "премиер". Ако не сте го гледали на живо, можете да прочетете стенограмата тук.

По-интерсните моменти:

Андрей Ковачев, ГЕРБ: Ресорът е най-видимият ресор или най-видимата европейска политика, която ЕС представя пред другите държави, трети държави или пред цялата планета.

НЕЗАДАДЕН ВЪПРОС: Кои са тези други държави и кои са тези трети държави? А пред цялата Вселена кой ще ни представлява?

Андрей Ковачев: Аз смятам ресорът, че е много добър. Изключителен исторически шанс за България, между другото, да стигне до места, докъдето ние никога не сме си помисляли, че българското име може да стигне и то с положителен сигнал. Защото невинаги политиките са еднозначни. Има и европейски политики, които не се приемат положително в други части на света. Но хуманитарната помощ просто няма начин да не се приеме по положителен начин, защото подаваш ръка на бедстващи хора.

НЕЗАДАДЕН ВЪПРОС: Г-н Ковачев, преди години един друг временен политик твърдеше, че българското семе няма да роди друг председател на Общото събрание на ООН. Вие вървите уверено по неговия път. Внимавайте в следващата професия да не продавате пешкири. А да се твърди, че ще стигне българското име с положителен сигнал, защото подаваме ръка на бедстващи е чиста проба наглост. Ами ако, недай Боже, г-жа Желева не се справи със задачата си? Нали разбирате, че "българското име може да стигне и то с отрицателен сигнал"?

За още бисери от страна на г-н Ковачев, четете интервюто.

1 коментар:

 1. Събудих се тази сутрин в 5 часът сутринта (uk time) станах за работа и докато си миех зъбите пуснах BBC светови новини.
  имаше мн интересна дискусия между германски, френски, полски, и английски дискутираха избора на новите комисари за европейски комисари.

  Разговора се въртеше около кой е загубил и кой е спечелил от номинациите
  и докато си пиех кафето чух нещо което ме накара да ми преседне и кафе и кроасан и тн

  говореше се за кого се съмняват и на кой нямат доверие от номиниране и познайте кое име изникна ................................. Румянчето

  казаха и бегло за румънския кумисар ама бегло

  нашето Герганче го споменаха 3 пъти

  до там ли я докарахме тая кифла да ни излага пред европа  По-късно седнах и гледах на 4ри очи с цветито
  и кво да видя тя там
  и се загледах в неиното представяне
  ми то горкото мн е зле
  не може да говори добре
  не може се изразява
  не му тече мисълта правилно (ако има такава)

  боже(или Бойко) опазини от тая простотия
  ама май не можеш щото и ти бликаш от нея

  ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.