ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.30 декември 2009

Цинизмът и злобата на Бойко

Не се учудвайте - "премиерът" също може да е злобен. Част от стенограмата от заседанието на Министерски съвет на 23.12.2009 г., публикувана и в "24 часа":

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ: Това е исторически момент за целия смолянски район. Специално искам да благодаря на Министерство на външните работи и на Министерство на вътрешните работи, разбира се и на Министерство на регионалното развитие и благоустройството, които успяха да приоритизират и да поведат битката за този изключително важен ГКПП за целия регион. Разбира се и Президентът на Република България помогна изключително много при последното посещение в Гърция. Това е един акт на приоритизиране и на съвместна воля. Дванадесет години е отлагано, сега за два месеца и половина, благодарение на усилията на правителството и на Президента постигаме нещо изключително важно. Можем да се гордеем с този резултат. Благодаря на всички, които участваха!
БОЙКО БОРИСОВ: Прави лошо впечатление, че не ме хвалите мен!? Започвам да се замислям, по простата причина, че господин Папандреу не беше чул за този пункт. Изобщо не смятаха да го вадят от пакета. На четири поред срещи с него започвах с: „Добър ден! Ще отидем ли да открием пункта?” И той го отлага, отлага и вече накрая нямаше как да ни откажат, заради дружбата и приятелството, което изградихме.
Така че ще ви моля, първо – да ме похвалвате мен и тогава да подреждате, който и да било! Иначе, към Президента – своите уважения, от осем години той е президент, но пункт няма. Така че – благодарим за съдействието, благодарим, че говорим в един тон, но не бих допуснал изобщо да се коментира огромната ми заслуга.

Какво разбираме от думите на "премиера"?
1. Че говори изключително остро, когато става дума за огромната Му заслуга?
2. Че министър Плевнелиев ще е първият сменен министър?
3. Че не пропуска да захапе Президента?
4. Че се чувства озлобен как е възможно някой друг да има заслуга, освен Него?

Използваме случая да пожелаем спорна Нова година на хилядите ни читатели! Екипът ни организира конспиративна среща в началото на януари, на която ще обсъдим как да отразяваме по-пълно дейността на нашия "премиер". Очаквайте ни отново на 10-и януари 2010 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.