ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.30 август 2010

Бойко, Борис Бекер, Малеева и кебапчетата

Трогателна сцена: Бойко Борисов играе тенис.
Но понеже тенисът не е с "тенисист" като собственикът на верига "Хепи" Орлин Попов, а с Борис Бекер и Магдалена Малеева, резултатът съответно е не 9:0*, а 6:4.

"Дневник" съобщава:

Борисов игра самоотвержено на мрежата и дори не взе почивка нито веднъж между геймовете. Той така гореше в играта, че даже не даде на Кушев да спре за глътка вода. Малеева внесе голямо настроение с атрактивни отигравания, а Бекер - той се стараеше много да праща топката удобна за игра на премиера и дори допусна две двойни грешки.


Какво разбираме от тази новина?
1. Че когато срещу "премиера" играят тенисисти, той няма шансове?
2. Че Магдалена Малеева ще бъде подложена на данъчна проверка, за наказание?
3. Че Бойко действително само се прави на мъж, защото истинските мъже знаят добре, че трябва да си почиват след всеки нечетен гейм?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.