ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







10 август 2010

Цветанов: да биеш е благородна мисия!

Според "Фокус":

Службата в МВР е благородна мисия
Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, който присъства на връчването на дипломите на служители на министерството, които изкараха курс за лидерство, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Министър Цветанов каза, че винаги ще стои зад действията на служителите на МВР, но ги предупреди, че всяка тяхна грешка се следи от обществото и това може да има широк отзвук. Той призова служителите да проявяват професионализъм.
Американският посланик Джеймс Уорлик поздрави курсистите. Той се обърна към служителите на МВР с думите: „От вас зависи да сте лидери, ада си лидер означава да вършиш това, което е правилно”.


Какво казваме ние?1. Че според министъра да пребиваш хората е благодорна мисия?
2. Че да взимаш подкупи е благородна мисия?
3. Че да си дебел и миризлив е благородно?
4. Че според щатския посланик полицаите трябва да са лидери? На какво - да водят боя ли?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.