ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.25 август 2010

Бойко щял да се оплаква на Меркел

Миналата седмица се случи поредната идиотщина, дело на няколко политически мозъци. Спряха издаването на нови документи за самоличност. Според нашите мозъци, виновните били... немската фирма "Сименс":

"Хората на опашките не псуват "Сименс", а псуват нас, без да имаме вина." Така се ядосваше вчера премиерът Бойко Борисов пред медиите. И заплаши, че ще съобщи за проблемите с германската фирма на канцлерката Ангела Меркел. Тя щяла да дойде на посещение у нас през есента. "Българският потребител ми е по-мил от чуждите инвеститори", бе категоричен още Бойко Борисов, след като бе атакуван за драмата с издаването на личните документи. Премиерът обясни, че вътрешният министър Цветан Цветанов преговаря със "Сименс" и най-вероятно "няколко милиона лева ще им намалим от цената, която предишното правителство е договорило с тях".


Какво разбираме от думите на "премиера"?
1. Че като види, че работата трябва да се реши от неговите хора, веднага отива да плаче на рамото на Меркел? Дали тя идва да му плаче на неговото рамо за нелегално работещите българи в Германия?
2. Че пак използва фразата, че българите са му по-мили от онези, които всъщност спасяват правителството от фалит - чуждите инвеститори?
3. Че не иска да го псуват, но тогава защо се е хванал с политиката?

1 коментар:

  1. оох, Боко си мисли, че навсякъде е като у нас-бизнеса да му козирува?!
    И за глобализация не е чул нищо, дали Сименс изобщо е на германски акционери не се знае, пък и да е правителството има грижа само да им създава условия за бизнес и да си прибира данъците.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.