ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







01 август 2010

Що, бе?

Заглавие от проправителствената агенция "Фокус":

Премиерът Бойко Борисов не коментира действията на Прокуратурата по случая със Симеон Дянков

Премиерът Бойко Борисов не коментира действията на прокуратурата по случая с министъра на финансите Симеон Дянков, предаде репортер на Агенция “Фокус”. В кулоарите на Народното събрание министър-председателят Бойко Борисов заяви - по никакъв начин не се месим на отделните институции. "Главният прокурор, прокуратурата преценяват какво да правят – повдигат обвинение, разпитват, проверяват. Това си е тяхното право, тяхната задача. Винаги съм толерирал това действия. Накрая ще вземат решение и зависимо от него, ние ще вземем решение", каза Борисов в отговор на въпрос на журналисти.


"Премиерът" Бойко Борисов не коментира действията на Прокуратурата по случая със Симеон Дянков? Що, бе? Нали коментираше нон-стоп какво става по делата срещу Доган, Станишев, Овчаров... Сега що не иска? И какво значи, че "независимо от решението на прокуратурата, ТЕ ще вземат решение?" Ако прокуратурата каже, че Дянков е виновен, Той може да реши, че прокуратурата трябва да духа супата, така ли?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.