ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.03 август 2010

Бойко и Божидар Димитров

Когато настане лятото и започнат горещите месеци, на някои хора им избиват комплексите. В случая на "министър" Димитров му се привидя, че в България са открити мощите на светец.

Можехме да пишем надълго и нашироко за мечтите на "министър" Димитров, известен още и като агент на ДС с хански псеводними, но вместо нас това е сторил Мартин Осиковски тук:

Ако днес отворите Би Би Си или друг световен лидер в новините, няма да откриете нищо за намерения реликварий на остров Свети Йоан край Созопол. Ако гледате и слушате български новини, няма как да не останете с впечатление, че става въпрос за "изключително събитие" не само за България, но и за целия християнски свят. Ако пък обичате да размишлявате или поне сте чели Баудолино, сигурно ще ви хрумнат най-различни неща.

Бихте могли например да помислите какви са шансовете нещо, на което пише, че е еди-какво си, действително да е това нещо. Още повече ако е много старо. Или да се попитате дали няма поне минимален шанс да става въпрос за фалшификат, при условие че говорим за находка от един период, през който "бизнесът" с фалшификати е бил много печеливш. Впрочем ако сте историк или археолог, направо е задължително да обмислите тези въпроси - и то преди да дойдат журналистите.

Целият материал - тук.


Какво разбираме от тази "новина" около агента, назначен като "министър"?
1. Че има свободни блогове, където се публикуват истините за нашите "министри"?
2. Че нито един вестник не се осмели да се подиграе с напъните на "министъра" да открива "реликвария" на свети Йоан Предтеча?
3. Че нито един човек не се досети да попита що за министър е този, който ходи по ризка с къс ръкав, разкопчана, за да му се виждат косматите гърди?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.