ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







08 март 2010

Бойко и отказът от суверенитет

Според "Дневник"

"Кметът на Габрово Томислав Дончев ще бъде предложен за министър, отговарящ за еврофондовете, заяви премиерът Бойко Борисов в кулоарите на парламента. По време на парламентарния контрол той каза, че се обмисля назначаването на нов министър за управление на еврофондовете, но преди това иска да чуе мнението на представители на Европейската комисия за тази стъпка."

Уважаеми читатели,
представете си сега как Никола Саркози във Франция, Гордън Браун във Великобритания или Силвио Берлускони в Италия канят хора от Брюксел в Париж, Лондон или Рим, за да ги попитат дали могат да си назначат нов министър в кабинета.


Какво разбираме от това?
1. Че Бойко се е отказал от правото да управлява държавата самостоятелно?
2. Че се е поставил в услуга на чужди държави?
3. Че следващата стъпка ще е да звъни в Брюксел, за да попита дали може да свика заседание на Министерския съвет и какъв да е дневният ред?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.