ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.11 март 2010

Хленчещият Бойко: Къде ми е копчето?

Бойко почна да хленчи, с което окончателно пое пътя към своя политически край:


"Ако не спрат да ме пресират със стачки и бунтове, отиваме на избори. Този ултиматум отправи премиерът Бойко Борисов към протестиращите лекари. Той бе категоричен, че ще даде отпор и на всички искания за повече пари от различни гилдии. Написал съм оставката на правителството и тя е в джоба ми, ще видите какво ще стане, ако ме пресирате, заяви Борисов на среща с фермери."


Спомнете си какво говореше нашият "премиер" преди осем месеца:


Водещ: ... как висяхте пред Министерски съвет и му викахте на министър-председателя, слез, страхливецо, сега вие сте вътре, нещо трябва да се е променило и у вас.
Бойко Борисов: Да бъда откровен?
Водещ: Да.
Бойко Борисов: Поне десет пъти е по-лесно да си премиер от кмет.
Водещ: Не.
Бойко Борисов: Е, за да съм честен. Винаги съм казвал какво е в МВР, какво е като кмет, какво е премиер.
Водещ: А помните ли какво ви каза Сергей Станишев, примерно като сдаваше мандата или мисля, че да, тогава когато парламентът гласуваше. Той каза, че е много лесно...
Бойко Борисов: Ангажименти, които поех към него, съм ги изпълнил.
Водещ: Много лесно е да кандидатстваш за това, да се бориш в кампания, много трудно е да носиш отговорността, вие сега ми казвате, че е лесно. Защо е лесно?
Бойко Борисов: Лесно е, защото имаш телефон с копчета и който министър ти трябва, какъвто проблем има зависи от теб да го решиш, затова е лесно.


Какво разбираме от това?
1. Че явно телефона с копчетата не работи?
2. Че на "премиера" вече му е ясно, че не е толкова лесно да си премиер без кавички?
3. Че ако да си премиер е лесно, след като "такова не е било от войната насам", то какво ли му е било като кмет, а ние не знаем?
4. Че Бойко е НЕКАДЪРНИК, който може само да се оплаква?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.