ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.17 март 2010

Ц.Ц. шизофреняса?

Май съвсем е изфирясал?

Вътрешният министър Цветан Цветанов ще участва в протеста на полицаите в събота, съобщи "Фокус".

"Разберете, че днес възможностите на държавата са тези и аз ще отида и ще се солидаризирам с всички тези искания, но сами разбирате, че това може да бъде етап със стъпки, днес не бихме могли да си го позволим. Просто ситуацията е изключително тежка и тя е много по-тежка, отколкото когато влязохме в мандата", каза той.

Вътрешният министър обясни, че се търси механизъм за компенсиране на полицаите заради мярката на правителството всички държавни служители да поемат сами осигуровките си. Целта е да не се допусне намаляване на парите на служителите на реда. Търси се компенсационен механизъм. "Така че в тази посока полагам максимално усилия и максимално мотивирам позицията си както пред кабинета, така и пред министър-председателя, каза Цветанов.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че Ц.Ц. иска да е едновременно министър и протестиращ срещу министъра?
2. Че иска да вземе от заплатите на полицаите здравните им осигуровки, но после да намери начин да им ги върне като компенсации, с което да компрометира идеята за здравното самоосигуряване?
3. Че признава, че с управлението на ГЕРБ обстановката в България е станала по-тежка, отколкото при тройната коалиция?

2 коментара:

  1. преди година и половина когато Станишев нарече Цветанов и другите, които му занесоха някаква петиция ЦИРКАДЖИИ бях много възмутен. Сега за съжаление трябва да призная, че това е най точната дума, която характеризира тези които от ВИФ-аджии станаха полицаи. Най вече големия циркаджия Бойко и Цветанов , който се стреми да го стигне в циркаджийството, но много трудно ще успее :):)

    ОтговорИзтриване
  2. Да допълня, че аз не се крия защото няма смисъл. По добре да си кажем какво мислим, а че то няма да се хареса някому - да му мисли той. Е облечените сега във власт със свръхголямото си его като премиера си действат както са се научили от дъглия си стаж в полицята и като нищо могат да ни пришпорят по IP-адрес или каквото се сетят. Лошо е че само това са научили. И не си признават. Както повечето посредствени хора.
    Но по вероятно е никой да не ни обърне внимание защото за тях сме някакви си там дето ... "нищо не зависи от тях".

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.