ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.20 март 2010

Ц.Ц. се оказа прав за прякорите на Божидар Димитров

"Община Бургас финансира новата книга на министър Божидар Димитров" съобщава бодро "Сега":


Бургаската община е платила 59 800 лв. за издаването на най-новата книга на министър Божидар Димитров, озаглавена "История на Бургас".
Ананиева специално подчерта, че поръчали на Димитров да напише тази книга миналата година, преди още той да стане министър. "Ние обявихме обществена поръчка за издаването на подобно произведение. Поставихме условие авторът да е изявена личност, който в последните пет години да е писал и друга подобна книга", каза Ананиева. Министър Димитров точно в последните пет години написа и книгата "История на Созопол".
Ананиева не пожела да уточни кои други автори са кандидатствали, понеже те изрично поискали общината да запази анонимността им.Какво разбираме от това съобщение?
1. Че далаверата на новите министри идва от общините, на които баш-тартор миналата година беше Боко Тиквата?
2. Че другите автори, които са пожелали анонимност, били Кардам, Тервел, Телериг и Черноризец Храбър?
3. Че "премиерът" няма да пипне "министър" Димитров?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.