ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







22 март 2010

Бойко Борисов се подигра гадно с фондация "Искам бебе"

На 19-и "премиерът" Бойко Борисов получи голямата награда на фондация „Искам бебе” по време на официалната церемония по връчване на традиционните годишни награди „Полетът на надеждата”. Призът беше присъден на "министър-председателя" заради политиката на правителството по въпросите на репродуктивното здраве и утвърждаването на раждаемостта като приоритет, както и за гарантираното финансиране за безплатно извършване на ин витро процедури в България. "Премиерът" заяви, че е поел ангажимент кабинетът да финансира Център „Фонд асистирана репродукция” и подчерта, че няма по-важен приоритет за България от повече новородени българчета.
"Желая бебетата ви да са живи и здрави, и останалите да продължат усилията. Само имам една забележка към вас: думата "усилия" не е правилна за тоя случай, щото, все пак това е приятно нещо!"
Наградите бяха статуетки, изваяни от вещата ръка на министъра на културата Вежди Рашидов и наподобяваха мъжки член.

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко си мисли, че зачеването по метода "ин витро" е приятно нещо?
2. Че Бойко си прави гадна подигравка с майките, които искат да имат деца и за това са готови да минат през изтощаващите и тежки процедури?
3. Че Бойко е безчувствен съпруг, за който "това" (явно има предвид съвокупляването?) е приятно нещо?
4. Че Бойко не знае какво е "ин витро"?
5. Че със статуетките демонстрираха своето отношение към хората?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.