ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







07 август 2009

Ще спрем самолетите на властта!

"Ще спрем самолетите на властта, ще пътуваме по-малко. Ще направим конкурс за превозвачи. По-пестеливо и ще останат пари за хората"
"Премиерът" Борисов на обиколка в
засегнатите от земетресението региони


Първото нещо, което предлагам на г-н Борисов, е да спре не само самолетите на властта, ами и колите на властта и да посещава региони, като засегнатия от земетресението, пътувайки с влак или автобус. Хем ще останат повече пари за хората, хем ще е по-близо до народа. Своего рода, приземяване. Повсеместно. За целия кабинет!

Освен това, предлагам на всички хора, след като минат стоте дни на кабинета, или след, да речем, година, да поискат парите си, които са останали от спирането на правителствените самолети, автомобили и други "екстри"...

Защо не?

5 коментара:

  1. Дали пък е толкова трудно да живеем по-спокойно и без злоба. Така или иначе върша добра работа... По този начин помагам на обществото - старая се да намаля грижите му към мен...а, когато мога помагам и на други хора... Ако някой поиска може да съсипе живота на всеки друг, но едва ли това би ми било цел - да съветвам който и да е премиер... Който и да е вижда какво правят такива като мен и се взема поуки...

    ОтговорИзтриване
  2. Доста неясно формулиран коментар, с опит за оригинално поднасяне на лично мнение...

    Само да попитам анонимния коментатор по-горе:
    Как бихте охарактеризирали подобно говорене, което се налага да се актуализира ежечасно? И е неизпълнимо, като послание? Подобно говорене на народа се различава от политическото дерйствие и си остава само говорене на народа. Популизъм. :-) От където и да го погледнете!

    ОтговорИзтриване
  3. izchakaite malko. godini nared hora sa krali ot taq dyrjava. ostavete boiko da se opita da svyrshi neshto. pone za sega pokazva che ima jelanie da promeni neshtata

    ОтговорИзтриване
  4. За сега показва само, че говори смешни неща, а после се налага да се "адаптират" нещата, според фактите, законите и обстоятелствата...

    Така стана с "Галерия" например.

    Следи внимателно и ще се увериш сам.

    Жалко е, но дано той да не е поредният кумир. Дано успее, защото в противен случай нещата ще са много зле за България.

    ОтговорИзтриване
  5. Гост от Варна10 август 2009 г. в 21:18

    В интерес на истината, ББ кацна във Варна със самолет на нискотарифна авиокомпания но на каква цена е пътувал - не се знае!!?
    Според мен ще купят пак някякви аероплани , но този път други ще вземат комисионните от обществената поръчка, а и от много други сделки които сега развалят и пак ще сключат, щото ще са им необходими мнооого пари да се разплатят за изборите, а може би и за слеуващите за местна власт - там ще е вече сложно - след 2 години управление - представете си колко ще им е рейтинга - на ГЕРБ!!??

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.