ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.01 август 2009

Бойко Борисов и Иран

Вчера една новина мина почти незабелязано:

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди незабавно в Иран да бъде изпратен самолет, който да транспортира до България болния моряк Панко Тодоров. Разноските за полета ще бъдат за сметка на Министерството на здравеопазването.
Панко Тодоров, който е работил като моряк под панамски флаг, е приет по спешност за лечение в болница в иранския град Бандар Аббас в началото на юни. Почти два месеца той е лежал в реанимацията на болницата в състояние на кома. Според лекуващия го лекар, Тодоров вече е в съзнание и състоянието му се подобрява.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че Бойко Борисов си е взел поука от случаите с медиците в Либия и заловените шофьори в Ирак и действа бързо?
2. Че на практика демонстрира как работи авторитарният модел?
3. Че в Иран болниците лекуват, без да искат здравни осигуровки и др.п., с което направо удариха в земята нашето здравеопазване?

2 коментара:

  1. Е, както каза Царят - "Требе да гледаме положителното". Остава да се попълни въздушния флот за други такива случаи.

    ОтговорИзтриване
  2. Преди да продължите с плюенето си помислете че всеки от Вас може да бъде на мястото на моряка.Или ще разсъждаваме като комунисти "когато е за нас е друго,тогава може".

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.