ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







06 август 2009

AIRBUS WTF А319

Няколко дни ни облъчват със свръх-доза елементарен популизъм. Този път на авиационно-транспортна тематика. Кулминацията беше вчера при Диана Найденова в "Челюсти". Тезата се смени поне два пъти:
  1. Първоначално, "премиерът" Борисов и "министър" Цветков ни уверяваха, че сделката е неизгодна, защото самолетите не можели да правят междуконтинентални полети;
  2. След като стана ясно, че такова условие е нямало в първоначалния договор, "министърът" смени основната теза и започна да се оправдава с това, че нямало пари за сделката.
Така или иначе, сред идеите на "премиера" и "министъра" фигурират и разпускането на правителствения авио-отряд и ползване на чартърни полети вместо собствени правителствени амолети.

Нито "премиерът" Борисов, нито "министър" Цветков дават ясна и пълна информация по въпроса колко би струвало, в дългосрочен план (10, 20 г.), ползване на чартърни полети и разпускане на правителствения авио-отряд.

Борисов и Цветков не дават достатъчно аргументи защо правителството не трябва да има собствени самолети, а единственото, което казват е или "сделката е неизгодна, нямаме пари" или, че "имат по-добро предложение от българска фирма", без да я посочат поименно обаче!..

Това ни навежда на мисълта, че "премиерът" и "министрите" МУ се грижат единствено за прекия контакт и говорене на народа, по начин, който ще се хареса на масите...

Обикновен популизъм!

1 коментар:

  1. Въпреки това бившият министър на транспорта не можа да измисли голямо оправдание защо е купил два самолета. Той каза, че дърйавата е купила два самолета за да има резервен, ако единия се счупел. Това според мен е много смешно изказване от негова страна. Плюс това самолетите побират около 150 човека напълно достатъчно е само единият самолет.

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.