ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







26 август 2009

Етично-естетически послания на новата власт

Младият автор Андриян Георгиев е публикувал есе, в което се посочва този клип, който се коментира така:



"От него става ясно, че министър-председателят на България е човек, който е казвал на друг човек следното: „Много като тебе вече плакаха!!!“ Боже мой! Какво става тук, какво правим, къде отиваме, за какво изобщо става дума в тази държава?! Ебаси майката! Не, пак я чуйте тази реплика, пак я прочетете, пак я вкусете – това го казва българският министър-председател, това са думи, излезли от устата на българския министър-председател! То е страшно! Официално откровеният криминалитет на България оглави държавата! И не че тези, които взеха властта на 9 септември 1944 г. не бяха криминални типове, но там стана без избори, с помощта на червената армия и Съветския съюз. Днес в една що-годе свободна страна българите инсталираха във властта един откровен престъпник, който им казва в прав текст, че много били плакали от него."


Какво разбираме от това есе?
1. Че вече се появявават млади хора, които свободно изказват мнението си?
2. Че заради това г-н Георгиев вече не работи в агенция "Фокус"?
3. Че ще бъде интересно да видим реакцията на Бойко Борисов?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.