ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.26 август 2009

Бойко забранява думи

След като преди седмица Той забрани на Цветан Цветанов да използва бъдеще време "ще", днес Бойко отново блести с казаното след заседанието на Министерския съвет:

"На първия месец, откакто сме в управлението, увеличението на пенсиите е 9%, което е 48 млн. лв., а до края на годината 288 млн. лв. "Догодина 720 млн. лв. повече ще бъдат парите за пенсиите. Това е нашата воля, това съм го разпоредил на финансовия министър, това е искането на социалния министър. Думите "замразяване" и "спиране" съм ги забранил".

Какво разбираме от това изказване?
1. Че е забравил - увеличението на пенсиите беше от 1-ви юли, с решение на кабинета "Станишев"?
2. Че за следващата година ще има увеличение на пенсиите само с 20 лв / месечно, без да стане ясно от кога, от януари или от юли?
3. Че отново се опитва да се разграничава от правителството си ("те искат да замразят пенсиите, аз не давам")?

3 коментара:

 1. ББ за сега забранява само отделни думи... и завишава пенсиите от 1-ви юли/вероятно в качеството си на кмет/
  Заместника му/персонално/ има да усвоява над 100 милиона до края на годината.
  Шефа на митницата ще строи нова къщичка, след това ще бута старата,а ми се струва че го изпратиха да разчиства ...
  Икономическия екип на ББ мина на думи през преразглеждане на бюджета,МВФ,нов шеф на БНБ,замразяване на Белене отказ от лизинг на самолетите за правителството и т.н.и май вече започна да си сяда на задника и да разбира,че само с уволнения и скандали в пресата,не се ръководи държавата.Заварили дупка в бюджета 0,5 милиарда лева,ще я направят до края на годината на 3 милиарда лева ,по вина на предишните, въпреки че за полугодието е похарчено само 1/3 от предвиденото.Май вече почнаха да ни мислят съвсем за балъци.

  ОтговорИзтриване
 2. Мистър Бойко - пере без накисване.
  http://www.speshno.info/news.php?id=93977
  Опитах да сложа и снимка, но не става. Ще ви е интересна сигурно.

  ОтговорИзтриване
 3. Ееее, мили сънародници, ми вие си го избрахте бе. Искахте бог да ви управлява и оправя - ей ви го. Да сте мислили като гласувате.

  ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.