ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







21 септември 2010

Бойко и визите за САЩ

Бойко намери оправдание за това, че имаме визи за САЩ. Той го подготвя от сега, за да може догодина да каже: "Ние влизаме в Шенген, те не ни пускат в Америка". Според "Фокус" нашият "премиер" е заявил в Ню Йорк:

За отпадането на американските визи за българските граждани премиерът ще лобира отново по време на всичките си срещи тук.
Бойко Борисов каза: Неформално тук, докато съм в Ню Йорк, почти всички шефове на служби в Щатите ще дойдат да ме видят. Догодина ние ще влезем в Шенгенското пространство, живот и здраве, а за Щатите да пътуваме с виза – не е правилно. Така ще вложим усилия. Влезем ли в Шенген, аз мисля, че това ще е много силен мотив да искаме от правителството на САЩ да ни махне визите.
Като запален футболен фен пък той проследи всички мачове от европейските футболни шампионати и нямаше как да не покаже радостта си пред нашите сънародници в Америка от головете на Димитър Бербатов за „Манчестър Юнайтед”. Крайно време, според премиера, било британската преса най-после да признае, че без Митко „Манчестър Юнайтед” е нула.


Какво разбираме от това?
1. Че "премиерът" явно не е разбрал защо има визи за българите?
2. Че си търси оправдание за бъдещи неуспехи?
3. Че се интересува повече от футбол, отколкото от срещите си с китайския премиер?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.