ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







22 септември 2010

Бойко и сервилните медии

Ако човек чете вчерашния "Монитор", може да остане с погрешно впечатление. Вестникът тръби: "Без визи до САЩ от 2011 г." с подзаглавие: "Борисов договаря отпадането на ограничителния режим"

Вестникът с патос пише:

Визите за САЩ да отпаднат за българите още догодина. За това ще настоява премиерът Бойко Борисов по време на визитата си в Ню Йорк, стана ясно след срещата му с българската общност там. Министър-председателят е в Щатите за 65-ата сесия на ООН, която ще приключи в края на седмицата. Пред сънародниците ни той обясни, че след като подпишем за влизането ни в Шенген през 2011-а, няма да е редно да сме страна от единното пространство и същевременно да пътуваме с визи до Щатите. Затова Борисов ще повдигне въпроса за отпадането на визите пред всичките шефове на специалните служби, които щели да отидат да го видят, за да проведат неформални разговори с него. Ще направим всичко възможно визите да отпаднат паралелно с влизането ни в Шенген, увери министър-председателят препълнената от българи, дошли да се снимат и разговарят с него, зала Scandinavia House. По думите му падането на визите е забуксувало заради забавянето на въвеждането на новите лични документи с биометрични данни, за които САЩ настояха след атентатите на 11 септември.


Читателите на блога за Бойко знаят, че въпросът с визите не се решава в неформални разговори с "всички шефове на специални служби".

Но какво все пак разбираме от това съобщение?
1. Че Бойко обявява желанието си за реалност?
2. Че "Монитор" се е навел пред "премиера"?
3. Че с такива "новини" се опитват да издигат имиджа на "премиера"?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.