ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







17 септември 2010

Цветанов: виновни са, но не ги наказвам

Доживяхме "министър" Цветанов да си признае грешки на "колегите" от МВР, но и да ни каже, че не ги наказва:

Водещ: Въпросът е, че гаф е допуснат с брата, с разпространението, и вие сте наказали служителя, който е допуснал...
Цветан Цветанов: Не съм наказал, просто в момента съм изискал тези, които са прецизирали този материал, който излезе в новините. И това, което е много важно, че за бъдеще време ще се стараем да не се повтарят тези неща.


И още бисери от това интервю:

Водещ: По кой предмет най- ви се отдаваше и кой предмет ви затрудняваше?
Цветан Цветанов: По принцип с математиката бях добре и с физическото, където бях може би най-добрия
.

И

Водещ: Имаше едно обвинение точно от този човек обаче, че по време на операцията, реализацията, служители на ГДБОП, въпреки че са му обяснявали как във всяка една стая, в която се прави обиск, той трябва да присъства, той е видял по кадрите, че е влизано и в други стаи, където не е присъствал, и това му дава основание да твърди, че са изчезнали пари – 2700 евро и 8000 лева. Това си е направо обвинение, че ГДБОП са откраднали парите.
Цветан Цветанов: Вижте, няма как когато се прониква в един апартамент първият, когото срещнеш при проникването, да бъде с теб по всичките останали стаи, в които влизаш. Но това, че са взети пари, това е толкова несъстоятелно, защото няма как да се случи това нещо. Специално в тази операция, за която говорим. Но нормално е подобни твърдения да има.
Водещ: Защо няма? Много хора се намират едновременно в една и съща стая ли?
Цветан Цветанов: Разбира се. Просто почистването и начина, по който се влиза в една такава стая, това е абсурд да се случи. Така че в тази посока смятам, че и директорът на ГДБОП вчера е направил коментар по тази линия. Така че в тази посока няма абсолютно никакви подозрения за това, че служителите са взели нещо.
Водещ: Дори не го проверявате, не вярвате на това нещо.
Цветан Цветанов: Разбира се, че не вярвам, специално за този случай.


Какво разбираме от тези откровени разсъждения на "министъра"?
1. Че според него полицаите са невинни, за разлика от хората, които те арестуват и които впоследствие съдът пуска на свобода или оправдава?
2. Че той дори отказва да направи проверка, за да се установи дали братът на прокурора лъже?
3. Че той отказва да накаже служителите от прес-центъра?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.