ТЪРСИМ АНАЛИЗАТОРИ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА БОЙКО

Здравейте! Ако искате да станете автор в нашия блог и да описвате подвизите на "премиера" Борисов и неговите "министри", пишете ни на skaramush.bg@gmail.com - ще получите инструкции как става включването в нашия екип.







19 август 2010

Медиите прекалиха: Бойко е Господ?!?!

Да, уважаеми читатели. Българските подмазващи се медии вече прекалиха. И преди се е случвало да пишат ласкателства по адрес на "премиера", но сега надминаха себе си!

Вижте "Труд" и статията "Бойко каза: Токът на морето да светне!" "И рече Господ: "Да бъде светлина!"

В статията има и други "бисери", от които сме избрали само един:

Бойко риторично пита сам себе си:
“Защо едни болници генерират печалба, а други - като пловдивската, имат над 40 млн. лв. задължения? Отговорът е - защото крадат!”.



Какво разбираме от статията?
1. Че "Труд" мисли Бойко за Господ?
2. Че ако според "премиера" болницата в Пловдив краде, защо той укрива тази кражба и не я е предал на "министър" Цветанов за разследване?
3. Че "премиер", който няма скромност и чувство за собствената си незначителност на фона на Господ, е срам за християните от СДС и ДСБ?

1 коментар:

  1. Няма по-гадно нещо от наведените медии, а в момента те са точно такива! И при ТЖ нямаше такова нещо! А относно милицията, т.е. полицията-пет пари не давам, живея в свободна страна и мога да кажа това, което мисля...

    ОтговорИзтриване

Оставете Вашия коментар - ние няма да ви издадем на милицията. Не забравяйте - ако искате да сте сигурни, че тя няма да открие кой сте, трябва да използвате TOR!

Архив на блога

Бойко Борисов

Бойко Борисов
Снимка "Дневник", От срещата с Джанет Наполитано.